Hoe kunnen we je helpen?

Inhoudelijk

Mooi zo’n widget maar waar kan ik dat kwijt op mijn site?

Wij houden ook van voetbal, en je hebt een reputatie met je bezoekers. Maar nu kan je de coolste wedstrijd verslagen maken in een mix van wedstrijddata, jouw commentaar, feiten, social posts en eigen content zoals foto's uit het stadion of vanaf de bank. Geef de lezers jouw beleving mee, alles eenvoudig toe te voegen vanaf je telefoon. Voeg bovendien eenvoudig jouw eigen adverteerder toe waarop je 100% winst pakt. Maak het wedstrijd verslag van jouw club of alle duels met jouw smaak en bedien je lezers met de snelste updates.

Ik heb al eens contact gehad met zo’n voetbal data bedrijf, wat is het verschil dan?

Tegenwoordig gaat het niet om de data, maar om hoe jij het verpakt. Dure data hoef je niet in te slaan als je inspeelt op de behoefte van je fans. Jij voegt je eigen beleving toe en bedient jouw lezers met jouw smaak en inzicht. Die data krijg je er van ons bij maar het wordt pas echt mooi als je er de mooiste pareltjes van wedstrijden uithaalt en over schrijft.

Ik kan dit niet alleen, hoe kan ik mijn programmeur mee laten kijken?

Gelukkig hoef je hier niet technisch voor te zijn, maar we snappen wat je bedoelt. In onze klanten portal kan je zodra je zelf bent ingelogd een ander persoon uitnodigen. Dat kan bijvoorbeeld je programmeur zijn of een persoon op de marketing afdeling. Of je handige maat op zijn zolderkamer die extern tijdens de wedstrijd, ervoor of erna de leuke en commerciële inhakers met een banner maakt, zodat je conversie op je advertenties haalt. Stuur bijvoorbeeld eens een medewerker of vriend naar de wedstrijd en zijn eigen foto’s kunnen direct in de widget worden geupload. Het zullen vast geen close beautyshots zijn, maar leuk genoeg als sfeerbeeld in je tijdlijn.

Hoe kan ik zelf een banner maken voor de wedstrijd?

Je kunt anytime een banner maken voor, ná of tijdens de wedstrijd. Dat kan met je eigen foto vanuit het stadion, of met een foto vanaf je PC of telefoon. Mooie banners in je eigen huisstijl kun je natuurlijk al eerder zelf maken en uploaden als foto. En de slimme marketeer maakt in het begin voor elk duel een standaard banner met actie code. Dan kan je op elke moment in elke situatie uploaden via PC of telefoon. Voor ons maakt het niet uit, ook ons klanten portaal is responsive en dus vanaf elk toestel te bedienen.

Over ons

Wat is Agon Sports voor bedrijf?

Wij zijn een nieuw Software bedrijf dat met voetbal data in een innovatief jasje een redactionele boodschap meegeeft en jou de mogelijkheid geeft de data te verpakken met jouw smaak in jouw eigen tijdlijn rondom de wedstrijd of in de aanloop naar dat duel. Nog meer beleving voor je lezers met de data van de top competities wat ook het aantal page views maar zo eens kan doen toenemen. Breng de data op smaak met jouw eigen commentaar.